Pokerinaamainen häirikkö, syy äänestää

Tietoviikko ja sen perässä YLE uutisoivat perjantaina "varjoblogeista". Valitettavasti vain Tietoviikko tai sen perässä YLE:n uutistoimittajat eivät tunne intternettiä sen verran, että päästävät ulos tällaista:

Muun muassa Googlen Blogger-palveluun on pystytetty varjoblogeja muun muassa Matti Vanhaselle, Markus Janssonille, Oras Tynkkyselle ja Minna Sirnölle. Seppo Lehdolle ja Päivi Räsäselle blogeja on avattu useita.
Tuossa on lueteltu pääministeri ja kansanedustajia, mutta keitä ovat Markus Jansson ja Seppo Lehto? Kyllä, eduskuntavaaliehdokkaita, mutta miksi heille on tehty "varjoblogeja" ja miksi heidät on mainittu tuossa?

Jos kyseiset toimittajat ja suodattajat olisivat osanneet vilkaista nettiin, he ehkä olisivat aika pian huomanneet, että Seppo Lehto on itse se varjoblogien tekijä, useiden vaalikausien ajan toiminut internet-häirikkö, joka on kehuskellut saamillaan tuomioillakin, täyttänyt ihmisten postilaatikoita, lähetellyt viestejä Tasavallan presidentin nimissä jne. jne.. Koska hänen nimensä on mainittu tuossa, on hyvin todennäköistä, että hän on itse onnistunut saamaan aikaan tuon uutisenkin.

Näin tuo toisten ärsyttämiseen pyrkivä tyyppi on jälleen saanut 15 Mt julkisuuttaan ja varmaan tänään joku yhtä fiksu ihminen vielä äänestää häntä... Toivottavasti siis lukijani äänestää jotain inhimillistä ihmistä, joka osaa olla herjaamatta muita ja valehtelematta nettideittalustaan.

(Kyllä, koira herätti myös sunnuntaiaamuna - nyt pitää varmaan viedä sitä ulos.)

6 kommenttia

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mahtavat banaanimuffinit

Pasteijat nyhtökaurasta - versio 1

Siitä ruokaa, mitä kaupasta löytyy