Tuontiauton haku Saksasta?

Kaikki netin käyttäjät ovat varmaan nähneet, miten "perinteinen" suomalainen hakukone www.fi on mainostanut kampanjaansa - se on kun suomalainen ja "ymmärtää suomalaista". Nojoo.

Ei siinä mitään, Google on parempi, eikä ole ruuhkainen ja voihan kaikkea muutakin käyttää, mutta nämä mainoskampanjat, ne ovat huonoja näilläkin.

Eilen illalla katselin yhdellä nettisivulla tuollaisen www.fi:n mainoksen ja siinä oli hieno "dialogi": "tuontiauton haku Saksasta?", "Did you mean "twenty ton hacky-sack?"

Google todellakin joskus huvittavasti ehdottelee tuollaisia, mutta aika usein ihan asiallisesti huomauttaa hakusanoihin lipsahtaneesta kirjoitusvirheestä.

Päätin kuitenkin kokeilla ja kirjoitin Googleen nuo "tuontiauton haku Saksasta" ja sain todella paljon linkkejä, joissa käsiteltiin tuontiauton hakua Saksasta - enkä mitään hassua ehdotusta.

Kun sen sijaan kirjoitin samat hakusanat www.fi:n (hyvällä tuotteella on myös joku järkevä nimi, ihan noin alkajaisiksi...), niin sieltä tuli ensimmäiseksi linkki keskusteluun, jossa joku netinkäyttäjä purki ärsyyntymistään noihin mainoksiin...

Kommentit

other sanoi…
heh. Googletin tuontiauton hakua saksasta !

ps. www.fi mainokset sukkaaa
Antti Kivivalli sanoi…
Tuo sanayhdistelmä tuo nykyään noin 90% hiteistä tähän autoaiheiseen blogiini...
Antti Kivivalli sanoi…
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mahtavat banaanimuffinit

Siitä ruokaa, mitä kaupasta löytyy

Pasteijat nyhtökaurasta - versio 1