Internet valvoo ihailijoitasi

Harvalukuiset lukijani ovat varmaan huomanneet, että ylenpalttiset vapaapäivät ovat tuoneet näille sivuille sivumittarin, Sitemeter. En tule varmaan koskaan saamaan siihen mitään tuhatlukuja, eikä se oikeastaan harrastukseni tarkoitus olekaan, mutta hauska tämä mittari on.

Ensinnäkin voin löytää mittarin tilastoista tietoja, että minua on käynyt katsomassa esimerkiksi yksi singaporelainen ja yksi pohjanmaalainen lukija - tai no, ainakin yksi pohjanmaalainen ja yksi turkulainen.

Hauskinta ovat kuitenkin ne hakusanat, joilla ihmiset (oikeat suomalaiset) ovat blogiini päätyneet: Tänään oli neutraali ja asiallinen yhdistelmä, "mistä tehdään Aamulehti". Huomatkaa erityisen asiallinen iso alkukirjain lehden nimessä. Ympäristövalistuneet ihmiset ovat usein myör korrekteja.

Toinen ei-niin-huvittava hakusanayhdistelmä oli "Hitler kuoli", sillä sitä alkaa heti miettiä, että miksi minä olen joutunut hitlerkorttien pakkaan, mutta onhan sille syynsä.

Huvittavin tähän asti on ollut "kirkko soittoäänet" ja yllättävän ajankohtainen, heti kohta joulutarinani jälkeen: "ilman vaatteita".

Hmm... nyt juuri tällä hetkellä yksi työkavereistani on kotiosoitteestaan lukemassa Miksi uutena vuotena ammutaan raketteja - sain vainun, täytyy lopettaa enkä ehdi laittaa tähän sitä Sitemeterin tervetulokuvaa. Heippa.

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mahtavat banaanimuffinit

Aukeneeko seesami?

Pasteijat nyhtökaurasta - versio 1