Late Lammas sunnuntaina!

TV2:n lastenohjelmien toimitus tekee taas kulttuuriteon, kun alkaa näyttää sunnuntaisin Late Lammasta eli Aardman Animationsin Shaun the Sheepiä!

Jos tapanasi ei ole katsella lastenohelmia sunnuntaiaamuisin, mutta arvostat hyvää animaatiota, niin laita levylle - klo 9.40 siis.

JK. Tämä yksittäinen kirjoitus on edelleenkin nyt lokakuussa 2009 Googlen "Late Lammas" haulla viiden suosituimman joukossa ja väkeä lappaa. Jos olet töpsähtänyt blogiini tämän vuoksi, voit toki löytää täältä jotain kivaa vaikkei täällä mitään tämän enempää itse Late Lampaasta olekaan, mutta olisi tosi kiva, jos kirjoittaisit tuonne kommentteihin, mitä itse tiedät tai ajattelet Late Lampaasta ja mitä siitä netistä etsit.

Nykyäänhän Late Lammasta voi ostaa myös DVD:illä ja netistä löytyy ainakin yksi täysin laillinen versio katsottavaksi!

Kommentit

Antti sanoi…
Bäää - minä tässä itse siis (vähä niinku 'central scrutenizer again...').

Suvin kommentti on hieman erikoinen, mutta ajoittuu siis siihen päivään, jolloin jossain mediassa oli ilmeisesti tietoa Late Lampaasta.

Jos olet ystävällinen, niin voisit mainita tähän kommentoiden, mistä olet saanut Latesta/Shaunista tietää. Minusta YLE tiedotti asiasta alunperinkin huonosti (ja siksi minäkin yritin sitä mainostaa), mutta nyt parina sunnuntaina on ollut huurrjasti googletuksia. YLE voisi tästä oppi jotain... nojoo...

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mahtavat banaanimuffinit

Kuusi väriä: Violetti

Helppoa ja herkullista kikjauhoista