Ihmiskunnan suuret keksinnöt: Koirankakkapussi

eli Mitä kaikkea ihminen pystyykään tekemään

Tänään, myöhäisen ja täyttävän fonduejämäleipäaamiaisen jälkeen lähdin lasten ja koiran kanssa viimeöiselle tulitaistelukentälle tarkoituksena siivota juhlimisen jälkiä. Mukana oli kottikärryt (puisille rakettikepeille), eilinen rakettipussi (metallijätteelle) ja jätesäkki (kaikelle muulle).

Kun pääsimme kadulle, tuli naapuri vastaan pari rakettia kädessä ja sanoi, että peräkenttä on jo siivottu aamuyhdeksältä! No, mikä sen hienompaa, mutta jatkoimme matkaa ja löysimme tietysti matkalta joitakin roskia ja kentältä design-laukaisualustani (tosin ilman laukaisuputkea), joten meillä oli jo jotain kottikärryssä, kun suuntasimme suoraan metsään - sinne suuntaanhan suurin osa Raketeista oli lentänyt.

Metsässä ei ollut pahemmin raketteja, sen sijaan muita roskia, mehupurkkeja (viim.myyntip. 28.10.2005 jne.) ja jyrrrkkä kallio. Lapset menivät ketterästi ja minäkin sain säkit ja kottarit kallion laelle, missä on hiekkasiilojen täyttöpaikka ja jonkin verran aitoja ilotuliteroskia.

Tämän jutun kuitenkin kirvoittivat ne kolme (3) löydöstä, joista ensimmäinen oli jo siellä kallion alla ja kaksi muuta kävelytien varressa, kun jatkoimme matkaamme kohti kotia: löysin kolme (3) koirankakkapussia, joissa oli sisällä sitä (ei, en avannut ja katsonut) ja jotka oli nätisti solmittu ja HEITETTY METSÄÄN!

Kuka voi keksiä jotain noin nerokasta? No, ihminenpä tietysti.

Viimeisen pussin kohdalla lapset olivat paikalla ja pidin ensimmäisen pienen saarnani heille ja heistäkin "kakkasäilyke" oli aika omituinen keksintö.

En siis lukenut pienellä kirjoitettuja tekstejä, jos ne vaikka olivat biohajoavia pusseja (näyttivät aivan tavallisilta ja minä sentään tunnen muovin, kun näen sen), mutta emme todellakaan tehneet mitään laajaa etsintää, vaan varsin pienellä alueella oli kolme (3) valmispakkausta luonnosa.

Nyt pitää etsiä roskaliikkeen sivut, että voi levittää pahennusta, että tämä kauhistuttava järjettömyys saadaan lopetettua. (Oliko se Sudan itse, joka pommitti Darfurin aluetta?)

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mahtavat banaanimuffinit

Aukeneeko seesami?

Pasteijat nyhtökaurasta - versio 1