Mainospellejen presidentti

Aivan oikein arvattu, olen käynyt Sauli Niinistön kampanjasivuilla. Mielenkiintoinen pikkukäänne tarinassa on se, että olen ainakin kymmenen kertaa yrittänyt kirjoittaa www.niinisto.net ja vasta viime viikonloppuna "onnisti".

Minulla ei ole mitään henkilökohtaista Niinistöä vastaan. Hän voi olla hyvä lakimies ja poliitikko ja ehkä ihan samanlainen presidentti kuin mitä on ollut ministerikin, mutta tuo kampanjointi ja argumentointi on ala-arvoista ja molemmat mahdolliset selitykset ovat oikeastaan yhtä pelottavia: Niinistö todellakin ajattelee niin kuin hänen kampanjasa hänet esittää tai sitten hän vain on palkannut näitä mainospellejä ja poliittisia sihteereitä luomaan itselleen ajatuksia. Ajatuksia tyhjää täynnä.

TAAS! Juuri kun olisin käynyt katsomassa ne numeroidut kohdat ja numero numerolta olisin todennut, että näillä tyhjillä tai typerillä ajatuksilla ei ole mitään tekemistä Niinistön tai presidenttiyden kanssa, niin minä en pääse sinne sivuille? George W tunnusti tai siis pahoitteli jotain eilen Suomenkin televisiossa, mutta mikä vakoilulaite estää pääsyni Niinistön sivuille?

No, sen "Työväen presidentin" minäkin muistan ja näin demarin poikana ja pojanpoikana voin sanoa, että pitkälle on menty. Miksei porvari haluakaan enää olla porvari? No kun markkinatutkimusten mukaan porvarien äänet eivät riitä - mutta kuka ihmeen duunari menisi tuollaiseen halpaan. Toisaalta ehdokas Niinistö, hänen viisas porvaripuolueensa ja vaalitiiminsä on käyttänyt aikaa ja rahaa tuohon melkolailla eikä tuon parempaa ole keksitty. Tämä ON masentavaa.

Niin ja tietysti mainosapinoiden lisäksi käyttöön on otettu my Ruben Stiller, jonka demariutta olenkin aina ihmetellyt, kun se on tullut esille, mutta siinähän se nyt näkyy...

Mutta mutta - odotellaan nyt taas kuukausi, että minut päästetään markkinatalouden huipentumia lukemaan ja kommentoidaan sitten lisää...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mahtavat banaanimuffinit

Siitä ruokaa, mitä kaupasta löytyy

Pasteijat nyhtökaurasta - versio 1