Tää on viimeinen, Taisto

Toivotaan niin. Ilmapiiri alkaa mennä aika kireäksi. Tomi (Sukunimi jääköön tällä kertaa mainitsematta) aloitti vaalityön tekemisen tänäänkin aamulla ennen puoli kahdeksaa (no, joskus on tullut tekstiviesti Kiinasta Kreikkaan aamukuudelta eli ei mitään uutta helteisen auringon alla) ja vaimon puhelimeen tuli julistus:

Aiotko todella 
äänestää tarjaa?
Mieti vielä kerran.
Tarjan ex naapurin
serkun kaima,
nainen tietysti,
aikoi kävellä päin
punaisia valoja.
Mutta pihtiputaalla
ei ollut
liikennevaloja.
Voiko presidentin
moraali olla näin 
huono? Älä alistu.
Laita sana
kiertämään.

Näin ei todellakaan voida jatkaa. Siksi meidänkin perheemme istuu nykyään kaikki ruokapöydässä samalla puolen rivissä. Ai miksikö? No, vastakkainasettelun aika on todellakin ohi.

Tiedätkö muuten, miksi ensi vuodesta lähtien asemakaavoissa on taloja vain toisella puolella katua? Aivan. Vastakkainasettelun aika on ohi.

Entä miksi ensi vuonnakin pulloja laitetaan palautuslaitteeseen yksitellen? No, se nyt vain on järkevää tehdä yksi palautusreikä yhteen koneeseen eikä niin montaa reikää, kuin jollain sattuu olemaan pulloja mukana.

Äänestäkää siis Saulia! Annetaan mennä täysillä kun on alamäki taas! Kapitalismi kumoon! Antaa palaa, kerätään sitten palasia myöhemmin. Tavoitteena on iso pamaus eikä pitkä vihellys!

(Supo (tai eunet) ei vieläkään päästä minua Niinistön blogia kommentoimaan:

Niinistö on Standardi!)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mahtavat banaanimuffinit

Kuusi väriä: Violetti

Helppoa ja herkullista kikjauhoista