Should I Stay Or Should I Go?

Back in the garage with my bullshit detector
Carbon-monoxide making sure it's effective

Tämä siis olisi voinut olla otsikoitu myös "Stay Free" tai "I'm So Bored With the U.S.A.", sillä kyse on eilisestä keikasta Klubilla, jonka satuin huomaamaan Tamperelaisesta.

Control näytti olevan taas keikalla ja vieraina vielä kaikenlaista väkeä. Pitkästä aikaa oli ehkä aika mennä katsomaan ja kannattihan se. Pojat, siis Controlin pojat, soittivat edelleenkin maukkaasti niitä samoja biisejä ja vierailijat olivat enimmäkseen onnistuneita. (Ehkä voidaan kysyä, voiko This is Radio Clash edes toimia tuolla tavalla lavalla - vika ei ehkä ollut Njassassa.)

Hauskoja olivat myös naisartistit: Kanan Pitäiskö mennä vai jäädä* ja Laura Sippolan (katsoin nimen netistä) Oon kyllästynyt Amerikkaan (mut minkäs teet) olivat hienoja ja täydensivät Kuiden voimakasta ja Pasin kaunista laulua.

Kaikista huvittavin on tietysti Garageland, kun reippaasti yli nelikymppiset (Varonenlauloi ja Piesnack komppasi) sedät vannoivat pysyvänsä autotallissa...

* Biisejä ei siis suinkaan esitetty suomeksi (paitsi Kotka palaa...), mutta noissa biiseissähän on sanoilla merkitystä ja otsikkobiisiin liittyy minulla se muistikuva, kun olimme Liinamailla ja kun menen olohuoneeseen, niin Jarppa nojaa päätään käsiinsä pöydän ääressä ja stereoista soi... Clash.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mahtavat banaanimuffinit

Kuusi väriä: Violetti

Musta kumina on hyvää