Mitä tapahtui Suomessa 1. heinäkuuta 2007?

Tulin siis eilen vilkaisseeni tänne blogiini ja löysin kävijätilastoista hauskoja piikkejä:

Suuri osa tuosta selittyy pienellä perusliikenteellä ja tiedän, mitä on tapahtunut 15. päivä, mutta mitä tapahtui 1. heinäkuuta?

Kommentit

samik sanoi…
Tuohan näyttää mielenkiintoiselta. Kerro kun saat selville. Mistä muuten tuo 15. päivä tuli?
Antti sanoi…
Minun ilmaistilastoinnissani siis näkyy vain viimeiset sata käyntiä, mutta siitä käy ilmi, että 99,9% eilisistä osumista on tullut Late Lammas -googletuksen kautta.

Eihän minun blogissani ole kuin maininta pätkien alkamisesta, mutta kun Latesta on niin vähän tietoa netissä (suomenkielisellä nimellä...), niin aika moni on katsonut tännekin.

Viimeiseen sataan ei mahdu kuin eilisilta, mutta aika tasaisesti niitä on ollut.

Miksi eilen? No, ainoa arvaukseni on se, että Late Lampaan yhteydessä lasten Galaxi-ohjelmassa mainostettiin Ylen sivuillekin otettuja (lokalisoituja!) Late Lammas -pelejä ja -kuvia.

http://www.yle.fi/latelammas

Ihan fiksua (vaikka alkuperäisillä sivuilla voikin esim. opetella myös sen tunnarilaulun), mutta vähän huonosti Yle (Yle2?) tämän tiedotuksen on hoitanut, sillä Aardman-pätkille on aika paljon ystäviä, mutta sunnuntaiaamun pätkät aloitettiin aika varkain.

No, ehkä ne on ostettu niin, että ne päästään uusimaan aika pian ja loputkin saavat ne tallennettua kiintolevyilleen...
Antti sanoi…
Niin, ja epäilen siis, että 1. heinäkuuta on joku muu media mainostanut Late Lammasta, mutta kun meiltä oli lehtien tulo katkaistu eikä minulla ole minkään sähköisen lehden tilausta, niin en voi tarkistaa - joku muu voisi tehdä mediaselvityksen siitä, miten Suomen media on käsitellyt animaatiosarjojen esittämistä 1. pv:nä heinäkuuta, 2007.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mahtavat banaanimuffinit

Kuusi väriä: Violetti

Urheilu ja moraali