Se ulkonäkö, se ulkonäkö

Internetin hienoja puolia on esimerkiksi se, kun katselee televisiota ja tulee mieleen joku asia, missä joku näyttelijä on ollut tms. merkittävää, niin ei tarvitse vaivata hidasta päätään tai saada oivalluksia kaksi päivää myöhemmin, kun voi googlettaa.

No, eilen makasin yksin sohvalla ja katselin ensin BBC:n tuottamaa karua Dirty Pretty Thingsiä ja sitten TV-elokuva(!) Black Riveriä ja jälkimmäisessä tuli ruutuun se nainen, se Housesta, siis Lisa Edelstein ja siitä tietysti mieleen, miten pari kuukautta sitten lehdissä puhuttiin Petri Räisäsen seurustelusta tämän Kansainvälisesti Tunnetun Näyttelijättären kanssa.

Siis Google auki ja eikös sieltä löydy parin napsautuksen päästä joku House-fanien "foorumi", jossa aika moni haluaa sanoa, miten Räisänen on ruma, NaisMainen(!), liian lyhyt jne. jne.

Pitäisikö tästä vetää johtopäätös, että tv-ohjelmia ja niiden näyttelijöitä fanittavat ihmiset ovat rakentaneet maailmansa kovastikin ulkonäköön perustuvaksi vai onko tämä yleisempääkin?

Typeräähän tätä on kysellä ja varsinkin, jos joku tuntee minut, niin tietää minun olevan lyhyt, pitkätukkainen (kolmannen kerran viimeisten 25 vuoden aikana) ja muutenkin naurettavan näköinen. Onko minulla siis oma letti oven välissä? En tiedä, jotenkin sitä vaan turhautuu ihmisten näkemyksiin ihmisenä olemisesta.

(Hah - oikeasti halusin vain kirjoittaa jotain huhtikuussakin - bloggeriin on tullut hieno aputekstikin tuohon alle: Tämän blogitekstin luokkatunnisteet: esim. skootterit, loma, syksy, joten käytetään nyt niitä Quadropheniaa odotellessa.)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mahtavat banaanimuffinit

Kuusi väriä: Violetti

Musta kumina on hyvää