Peltimuotoilua torstaina 15.12. klo 16.29

Näin täydellisen täyden kuun illan (Full moon: 18:16 Thursday, 15 December) kunniaksi haluan esitellä teille uuden automme. Se jälleen Citroën Berlingo, väri joku hiekka ja alla olevassa kuvassa se on Tammelan puistokadun ja Pohjolankadun risteyksessä.

Ostohetkellä kaksi viikoa sitten siinä ei toki ollut tuon muotoista kuljettajan puoleista liukuovea, mutta juuri ennen kuvanottohetkeä erään autoilijan ajoneuvon (ns. Ajoneuvo 1) vasen etukulma teki tuon "lommon".

Ei henkilövahinkoja, vain mieli korkealla.

Risteyksessä on normaalisti valot, minkä vuoksi menenkin usein juuri Tunturikadun kautta Tammelan puistokadulle ja vältän näin Kastinsillan "ruuhkan". No, tällä kertaa valot eivät olleet päällä, minä menin tosi rauhallisesti vuorollani, mutta en aivan ehtinyt alta pois kun se nainen tuli hiukka liian lujaa nätisti oikealta tulevaan, uudenkiiltävään Citroëniin…

Tunnelmat olivat todella hienot, olinhan juuri tiiviin koulutuspäivän jälkeen vain huutanut "ihan huvikseni" työkaverin kanssa siitä, miten fiksulta tuntuu, kun sanoo kurssilaisille aamulla "teille on varattu ruokailu tuohon näyttävään voimalaan" ja lounastauon alkaessa että "hetki vain, niin haen teille ruokaliput" ja saa kuulla, ettei tälle ryhmälle kuulukaan ruokailu, kuten ei kuulunut sille samasta firmasta tulleelle viime viikon ryhmällekään, jolle kuitenkin olin antanut liput mutta en kuullut näistä mokailuista mitään ennen tämän päivän lounastaukoa. Se kuulemma kuuluu asiakaspalvelutiimille, eikä lainkaan mulle, joka siellä ihmisten kanssa puhun päivät pitkät.

Että näin - hauskaa perjantaita ja viikonloppua - minut varmaan tavoittaa rautakaupan sijaan autoliikkeestä huomenna...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mahtavat banaanimuffinit

Kuusi väriä: Violetti

Urheilu ja moraali